Hoşgeldiniz />

15/02/2018

Bizden

Sizlere yeni web sitemizi sunmaktan mutluluk duyuyoruz ! Web sitemiz, 1990 yılından beri beton elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız dijital platformda da artık yeni web sitesiyle görünür kılıyor. Ürünlerimize online olarak ulaşabilir, teknik özelliklerini inceleyebilir ve fiyat teklif talebinde bulunabilirsiniz. Bizlerin, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız ile daha iyi işbirliği yapmamızı, online platformdaki sürdürebilir varlığımızı, ürünlerimizi sunmamızı, mobil, pad vb. aygıtlarda bile bulunabilirliğimizi sağlamak gibi amaçlarda birincil yardımcımız olarak görüyoruz.

Web sitemizin yeni bir bakış açısıyla geliştirilmiş görünümünü, bizler ve ürünlerimiz hakkında daha kolay bilgi edinebilmenizi sağlayan kullanıcı dostu tasarımı ile rahatça dolaşabilmenizi, ürünlerimizin teknik detaylarını ve görsellerini inceleyebilmenizi umuyoruz. Pratik butonlar, yakınlaştırılabilir öz izleme özelliği ve benzeri özellikleri ile tamamen sizlerin kolay kullanımı için kurgulandı ve tasarlandı.

Memiş Beton Elemanları sizleri üretim ve merkezin ofisinde ağırlamaktan her zaman mutluluk duyar. Bir kahve içmeye her zaman bekleriz.

Sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder, iyi gezintiler..

Bu web sitesi, webajans.com tarafından hazırlanmıştır.

0212 595 40 98
Teklif Formu
Whatsapp